Inchiriere Dacia Logan | Rent a car Dacia Logan Bucuresti si Aeroport Henri Coanda Otopeni

Mașina se poate închiria, la cerere, cu urmatoarele accesorii: scaun copil, lanturi zăpadă, portbagaj exterior, suport schiuri. Pentru detalii privind închirierea unui autoturism Dacia Logan cu unul sau mai multe accesorii, vă rugăm să ne contactati telefonic înainte de a face rezervarea mașinii.

  În cazul în care acest model de autoturism nu este disponibil pentru închiriere în perioada solicitată de dvs., vă vom oferi, la cerere, un alt autoturism din aceiași clasă de consum cu cea solicitată inițial.

Pentru a simplifica sistemul de rezervare, vă recomandăm să ne sunați pentru a primi toate informațiile despre prețuri și disponibilitate.

Serviciile de închirieri pe care le oferim zi și noapte garantează calitatea, siguranța și încrederea că preocuparea noastră majoră este să devenim cei mai buni. Mașinile noastre sunt impecabile, atât din punct de vedere tehnic căt și estetic, iar flota pe care o deținem se mărește în fiecare zi cu cele mai populare, fiabile și confortabile mașini: Dacia Logan, Dacia Duster, Peugeot, Mercedes Vito. Oferim tuturor clienților posibilitatea de a prelua și de a preda mașina în diverse locații din București precum și la aeroport Henri Coandă din Otopeni sau aeroportul Băneasa.

notă: imaginile prezentate pe site sunt exclusiv cu titlu de prezentare și nu crează obligații contractuale.