inchirieri auto bucurestiCine suntem

AXR Rent a Car este o companie de inchirieri auto, in sistem rent a car, care va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme care sa va insoteasca indiferent de destinatia pe care o alegeti.

Va oferim in sistem Rent a Car autoturisme de la 11 Euro/zi: Chevrolet Spark, Dacia Logan, Dacia Duster, Mercedes Vito, Peugeot 207, 301, 407, Skoda Fabia, Octavia, Audi A4 sau A6.

rent a car bucurestiDe ce sa ne alegeti pe noi

Grija pe care o acordam detaliilor si clientilor, dar si review-rile pozitive, fac din AXR Rent a Car un site de inchirieri autoturisme la care puteti apela cu incredere, si cu garantia ca veti

beneficia de masini dotate coresunzator, aflate intr-o stare excelenta, pregatite sa va conduca la destinatia pe care o doriti.

rentacar ieftin bucurestiMisiune

Ne propunem sa ne diferentiem de concurenta de pe piata prin calitatea serviciilor, preturile mici si nu in ultimul rand prin profesionalismul de care da dovada personalul nostru.

Motivul principal pentru care oferim servicii de rent a car la un pret atat de mic este pentru a creste popularitatea si recunoasterea AXR Rentacar in toata tara. Este o strategie de marketing pe care am adoptat-o in favoarea clientilor.