Ce trebuie sa stiti atunci cand inchiriati o masina

Sfaturi utile la inchirierea unui autoturism

  1. Cand inchiriati o masina online, asigurati-va ca nu platiti pentru aceasta inainte sa stiti exact cine va inchiriaza masina respectiva. Noi, cei de la AXR Rent a Car dispunem de un parc auto propiu format doar din autoturisme noi, curate si bine intretinute de mecanici cu experienta.
    Sediul nostru se afla pe Bd. Mircea Vulcanescu 97 unde va invitam sa alegeti in functie de nevoile dumneavoastra: economie, spatiu, performanta sau siguranta sporita.
  2. Tineti cont de toate cheltuielile posibile. In general, inchirierea unei masini nu implica doar costurile inchirierii. Va trebui sa platiti si pentru combustibil, taxe de parcare sau taxe de autostrada. Bugetul este una dintre problemele majore in aproape orice calatorie si cu siguranta nu va doriti sa ramaneti fara bani.
  3. In momentul in care luati masina in primire, verificati-i starea. Atat starea fizica, cat si si integritatea acesteia din punct de vedere al actelor si accesoriilor sunt extrem de importante pentru a nu avea ulterior probleme.
  4. Cititi cu atentie asigurarea. Fiecare firma de rent a car trebuie sa aiba o asigurare de raspundere civila, care ar trebui sa va plateasca orice paguba, in cazul unui accident. Cititi cu atentie asigurarea pentru a avea garantia ca aceasta acopera cat mai multe situatii. Chiar si un mic incident cu o masina neasigurata va poate face bun de plata.
  5. Returnati masina la timp. Intarzierile nu sunt acceptate de nicio firma de rent a car. Fiecare intarziere atrage dupa sine taxe suplimentare, care de foarte multe ori pot fi destul de piperate. Asadar, in momentul in care inchiriati o masina, asigurati-va ca va organizati foarte bine timpul si ca puteti returna masina in timpul stabilit la inceput.

Lasă un răspuns